mynewspapers.net

Hur man installerar elektriska ledningar för en dubbel strömbrytare

Hur man installerar elektriska ledningar för en dubbel strömbrytare


Bekvämligheten med en dubbel strömbrytare är, det styr två matcher i en enhet och passar in i en enda gang elektriska fält. En enkelpolig dubbel switch, även kallad en kombination switch, används vanligen i områden i ditt hem med begränsat utrymme som badrummet. En kombination switch kan styra både ljuset och avgassystem fläkt i ditt badrum eller en strip ljus ovanför spegeln och en taklampa i på enstaka enhet. Också kan du använda en dubbel gänget elektrisk låda och sätta ett marken fel krets brytaren (GFCI) kärl och en dubbel strömbrytare i en låda. En dubbel enkelpolig strömbrytare kan användas med 14/2 eller 12/2 med slipat, binder. Detta ger dig möjlighet att använda en tråd från GFCI kärlet till krok upp växeln dubbel till samma krets.

Instruktioner

• Stäng av strömmen till kretsen i rutan huvudpanelen. I rutan enda gang elektriska behöver du en tråd kommer in för att mata den ruta el, som kallas "linje" och en 14/3 med slipat, binder eller två ledningarna kommer från fixtur eller enheter, som kallas "last".

• Band Plastbeläggningen bort alla ledningarna kommer in i rutan och band om hälften av en tum av ändarna av vita och svarta kablarna med en verktyg kniv eller wire strippor.

• Med en wire nut, ansluta alla de vita kablarna och driva dem på baksidan av den elektriska fält. Anslut alla marken kablar, lägga till en 6-tums bit koppartråd (kallas en "fläta") med en wire nut. Att ansluta marken "fläta" till marken skruven på dubbel switch, som är gröna skruven. Om rutan elektriska är metall, lägga till en annan "fläta" och Anslut den till metall låda.

• Ring varje tråd genom sitt namn för att förtydliga. Till exempel, om du ledningar ett badrum frånluftsfläkt ljus med en ljus och en fläkt, kalla ledningar "fan" och "light". Anslut den svarta "line" tråd till "vanliga" skruven, som är mässing skruven av sig själv. Anslut den svarta "fan" sladden till den övre skruven och Anslut den röda "ljus" tråd till nedre skruven. Om du använder två ledningarna kommer från avgaserna fläkt ljus, ansluta båda svarta kablarna. Anslut en tråd till varje skruv. Tryck in trådarna i rutan, fästa dubbel övergången till El-boxen och skydd.

• Slå makt på banan på panelen rutan och testa växeln.