mynewspapers.net

Hur man installerar elektrisk Piezo uppsamlingarEn piezo gitarr pickup, till skillnad från en vanlig magnetiska gitarr pickup, har ett högre frekvensområde som skapar ett unikt sound när det körs genom en förstärkare. Det också skära på mycket brus som hum och feedback. Om du just har köpt en piezo pickup kan du stirra på kroppen av din gitarr, undrar var som går. Den goda nyheten är att processen för att installera en piezo pickup är relativt enkelt och kan även användas tillsammans med andra elektriska pickups på gitarren.

Instruktioner

• Använd trim pinnarna på huvudet på gitarren för att lossa alla sex av strängar. Se till att det finns tillräckligt slack så det ryms hela handen under strängarna på kroppen av gitarr nära bron.

• Sätt spetsen på din flathead skruvmejsel i sömmen där sidan av bron möter kroppen av gitarren. Sedan försiktigt dyka upp bron av gitarr att ta bort den. Bron är den rektangulära komponent som stråkarna ansluter till mitt i kroppen av gitarren.

• Borra ett 3mm hål på botten av indraget där bron sitter. Skjut den kabel som ansluter till slutet av pickup genom hålet i bron.

• Placera slutet av pickup precis ovanför hålet i gitarren. Sedan ersätta bron och tryck ner ordentligt på varje sida tills den fästs säkert tillbaka på plats. Pickup själv är så tunn, bron kommer inte störa den.

• Passa strängarna tillbaka över bron sadeln (bit plast som håller i trådarna på plats) och dra åt strängarna. Stämma gitarr med trim pinnarna och du är klar.