mynewspapers.net

Hur man installerar DROPP kanten blinkar på ett tak

Hur man installerar DROPP kanten blinkar på ett tak


Även ett tak ser ut som bara bältros, det finns andra material som används för att hålla ditt hem fri från läckor och ditt tak i gott skick. En metall DROPP kant är en av dessa poster. Det installeras längs kanten av den prydnad för att hindra vatten från antingen blåser eller fuktats upp under bältros. Det är mycket lätt att installera om du är bekväm med höjder. När du gör det från taket, är tiden inblandade inte lång, beroende på storleken på ditt tak.

Instruktioner

• Rengör och sopa tak prydnad, om det behövs, ta bort allt skräp.

• Mäta längder för DROPP kant bitar en i taget. Klipp din första pjäs, om det behövs. Efter föregående installeras bör du mäta varje bit.

• Lägg det första, start på framsidan lägre kanten av taket från ett hörn till nästa, och spika den i. Använd 1 1/4-tums galvaniserade takläggning naglar vill koppla DROPP kant metall remsan. För att göra en stumfog, överlappa DROPP kanten ändarna och tvinga två stycken tillsammans. Komplett fram och tillbaka nedre kanterna på taket.

• Placera DROPP kanten på raken eller sluttande yttre kanter. Lappa av DROPP kanten på sluttningen bör överlappa lappa av DROPP kant på den nedre delen av taket för att hindra vatten från droppande bakom den. Täcka alla sluttande kanter upp till bryggan. Alla kanter av taket bör omfattas.