mynewspapers.net

Hur man installerar Cubase 5 & hålla H2O

Hur man installerar Cubase 5 & hålla H2O


Cubase Studio 5, släppt i juni 2010, är den senaste utgåvan av musik produktion programvara suite utvecklat och designat av Steinberg. Vanligen används av musikproducenter för alla genrer av produktion och film scoring, fungerar Cubase även med integrationskomponenterna och plug-ins, såsom VSTs, emuer, ASIO ljudkort drivrutiner och andra tillägg förbättringar. Syncrosoft H20, tekniskt kallas Cubase SX3, är en av de vanligaste VSTs används med Cubase 5. Cubase 5 programvaran kommer inte med H20 förinstallerat, så det enda sättet att hålla H20 efter installationen är av integration. Måste du integrera H20, med hjälp av Cubase SX3 installationsskivan efter installerande Cubase 5.

Instruktioner

Installera Steinberg Cubase 5

• Lägg den Cubase 5 skivan i CD-ROM facket på datorn. Steinberg på skärmen installationsguiden bör öppna inom ungefär 30 till 45 sekunder efter skivan identifieras av datorn.

• Klicka "Nästa" på välkomstskärmen. Du kommer att hänvisas till Cubase 5 registreringen skärmen, så du kan aktivera din programvara innan du installerar den.

• Skriv ditt namn, tillsammans med din e-postadress i fälten krävs registrering data som tillhandahålls. Klicka på det nedrullningsbara fältet ovanför datafälten att välja ditt land av bosättning i den nedrullningsbara menyn.

• Ange 25 bokstäver Steinberg auktoriseringskod i rutorna fem data under din personliga information för registrering. 25-skrivelse tillståndet kan hittas i rutan som följde med programmet Cubase 5.

• Klicka "OK" för att gå vidare och välj en installationsplats för Cubase 5 filer, mappar och komponenter.

• Välj rekommenderade installationsplatsen som tillhandahålls av guiden Cubase. Klicka på "Nästa" för att börja installera alla komponenter som Cubase 5 så att programvaran kan vara funktionell på datorn.

• Klicka på "Slutför" för att slutföra och ingå Cubase 5 installationen.

Syncrosoft H20 (Cubase SX3) Integration med Cubase 5

• Sätt i Cubase SX3 installationsskivan i din dator. Klicka på "Min dator" på skrivbordet. När fönstret "Min dator" öppnas, klicka på fliken flyttbar enhet för Cubase SX3 skivan.

• Högerklicka i installationsskivan "setup.exe" körbar fil fliken för Cubase SX3. Denna åtgärd kommer att öppna för guiden Syncrosoft för H20. Klicka på "Nästa" för att påbörja registreringen för H20.

• Ange samma personliga information du lämnat för Steinberg Cubase 5 programvara registrering. Skriv sedan 25 siffriga registreringskoden för Syncrosoft H20 till aktivera den.

• Klicka på "Nästa" för att komma till Syncrosoft H20 programinstallationen. Klicka på "Bläddra" på skärmen fil mapp installationen läge att komma åt operativsystemets katalog fönster.

• Gå till fliken "Program Files" i fönstret katalog. Välj den "Steinberg Cubase 5" mappfliken och klicka på "Nästa". Denna åtgärd gör att du kan integrera Syncrosoft H20 med Cubase 5. Klicka på "Slutför" att stänga Cubase SX3 installation och integration med Cubase 5.