mynewspapers.net

Hur man installerar cap bältros på ett tak

Hur man installerar cap bältros på ett tak


Cap bältros täcka åsen av ett tak och avleda vatten från sin topp. De kan köpas som perforerade, prefabricerade mössor, eller de kan skäras ut ur tre-fliken bältros. Färgen kan kan matchas med taket, eller av en annan nyans för att skilja den gemensamma jordbrukspolitiken från resten av taket. Installation av cap bältros kräver naglar 1-3/4 tum eller längre för att skydda dem på taket däck.

Instruktioner

• Mått och mark cap halva bredden av åsen (normalt 6 tum) från åsen, på ömse sidor om åsen, i varje ände av taket. Krita en linje mellan de två varumärkena på ömse sidor om åsen.

• Placera den första gemensamma jordbrukspolitiken vid kanten av bältros, spola med utsidan av bältros botten (utsatta) sida mot den yttre kanten av taket och inom krita linjer. Placera en 1-3/4-tums spik på varje sida av åsen, ungefär 2 inches från kanten av den gemensamma jordbrukspolitiken ridge, precis ovanför tjära remsan på den gemensamma jordbrukspolitiken.

• Placera den nästa singel med nederkanten bara förbi limma remsan på det första singel, så att limma remsan på första cap är täckt, och spika det exakt på samma sätt som den första singel.

• Upprepa denna process över ca 3/4 av distansera av åsen.

• På oavslutade slutet av åsen, upprepa steg 1 till 3 i motsatt riktning, kör minst tre cap bältros i denna riktning, beroende på personliga preferenser.

• Kör den första delen av åsen så att det möter upp till små avsnitt och lämnar mindre än 5 inches mellan toppen av botten halvor av inre bältros från båda ändar. Om den övre (oexponerade) delen av den senaste singel kör överlappar nederkant hälften av shingle den möter med, sedan klippa den överlappande delen av singel ur vägen med en mattkniv.

• Skär botten hälften gratis i den övre halvan av en mössa, ta bort tjära remsa från botten halv. Täcka det oavslutade avsnittet med botten halv, spikning det på alla fyra hörnen av den gemensamma jordbrukspolitiken. Täck exponerade spik huvuden med takläggning adhesiv.