mynewspapers.net

Hur man installerar byta fönster i ett tegelhus

Hur man installerar byta fönster i ett tegelhus


När din windows läcka eller om du känner ett utkast kommer genom ramen, är det dags att byta ut dem. Om du har en tegelsten hem, det finns specifika saker du måste göra för att se till att byta fönster är korrekt installerat. Överväga att läckor är vanliga när byta fönster installeras, så uppmärksamma på eventuella öppna ytor som måste fyllas med täta eller spray skumisolering. Även måla eller försegla alla exponerade trä innan du installerar det nya fönstret. Det skulle vara bra att ha en vän hjälpa dig med att ta bort den gamla fönstret och infoga den ny en.

Instruktioner

• Ta av trim runt insidan av ditt fönster; Infoga en spackel mellan väggen och trim och försiktigt bända det från väggen utan att skada den. Gör samma sak med trim på utsidan av fönstret, men första skiva ut alla gamla täta med en mattkniv. Använd en bända bar för att bända trim utanför fönstret.

• Ta bort det gamla fönstret med hjälp av en vän genom att lyfta det ut om väggen. Skrapa bort gamla täta och isolering från fönstret öppnas med spackel och mattkniv. Spara isoleringen.

• Låg en pärla av täta med fogtätning pistol på insidan fläns i det nya fönstret. Sätt in det nya fönstret i öppningen med hjälp av din vän. Placera en nivå mot fönsterkant och nivå genom att infoga trä shims i alla utrymmen som behöver höjas.

• Spik fönstret till fönsterkarmen från utsidan av spikning flänsen i ramen med spik pistolen.

• Fyll utrymmet mellan fönster flänsen och trä inramning med ett lager av yttre täta använda fogtätning pistol. Sätt en bit av 2 x 4 tum tall mellan träram och tegel och fylla alla utrymmen med täta använda fogtätning pistol. Eventuella återstående luckor bör fyllas med spray skumisolering genom att spraya aerosol uretan skumisolering i luckorna.

• Lägg en sträng av täta på ryggen och intilliggande kanterna på yttre trim med fogtätning pistol. Spika det med spikpistol till trä ram. Fylla eventuella luckor i tegel och trä runt fönstret med mer täta. Applicera trä kitt till spik hål med spackel, då sand det och prime och måla med den yttre primern när det är torrt.

• Arbete från inne i huset på insidan av fönstret. Spika trä shims från insidan av fönstret med spik pistolen. Använd handsåg för att skära av några utstickande kanter. Sätt in glasfiber isolering i alla håligheter mellan väggen och fönstret.

• Anbringa inre trim precis som du gjorde den yttre trim. Fyll spik hålen på interior trim med spackling med hjälp av spackel. Låt det torka och sedan tillämpa interiör primer och måla med en pensel. När den torkat, slipa det och applicera en interiör primer med en pensel. Vänta tills primern har torkat, sedan applicera ett lager eller två av trim interiör.