mynewspapers.net

Hur man installerar byta fönster i en tegel hem

Hur man installerar byta fönster i en tegel hem


Äldre tegel hus behöver ofta fönster byte. Slitage av murbruk och fogtätning runt ett fönster kan orsaka läckage och utkast till uppstår över tiden. Om du har ett tegel hem och vill installera byta fönster, måste du specifika verktyg och material. Du kan ersätta windows själv om du klarar av grundläggande snickeri. Hjälper det för att ha en vän som hjälper dig att lyfta och placera fönstret medan du befästa den.

Instruktioner

• Ta bort fönstret interior trim genom att placera en spackel mellan väggen och trim. Infoga en bända bar för att försiktigt bända trim och naglar från väggen utan att skada den om möjligt.

• Skär bort gamla täta från yttre trim med en mattkniv. Bända bort gamla trim med bända bar. Lyft ut genom fönstret med hjälp av en vän. Rensa bort gammal isolering och täta med spackel från fönstret öppningen. Spara isoleringen

• Täta insidan fläns i det nya fönstret längs flänsen med fogtätning pistol och yttre täta. Placera det nya fönstret i öppningen med hjälp av en vän. Medan han håller i fönstret på plats, spika flänsen på ramen av fönstret med spik pistolen.

• Nivå i fönstret. Håll en nivå mot kanten av fönstret och placera det i en nivå position genom att infoga trä shims för att lyfta den där det sitter lågt. Infoga shims mellan kanten av ramen och eventuella öppningar.

• Säker fönstret på ramen av spikning flänsen i ramen med spikpistol och naglar från utsidan av fönstret.

• Täta med fogtätning pistol och yttre täta runt fönster flänsen mellan tegel och trä inramning. Infoga en 2-av-4-tums furu som klipptes tidigare för att passa klyftan mellan träram och tegel. Fyll återstående utrymmen genom sprutning aerosol uretan skumisolering i luckorna.

• Skära bitar av yttre trim, med rutan power mitre så kanterna skärs i 45 graders vinkel. Täta ryggen och intilliggande kanterna på trim med fogtätning pistol och täta och installera trim. Spika trim med spikpistol att säkra det på ramen. Täta en sista pärla av täta mellan eventuella luckor i tegel och trä runt fönstret.

• Fyll exteriör trim spik hålen med trä kitt. Sand det när torr, och prime och måla med exteriör färg och en pensel.

• Säkra trä shims från insidan med spik pistolen och klippte av några utstickande kanter med mattkniv eller handsåg. Ersätta isoleringen från insidan och fylla eventuella luckor mellan väggen och fönstret.

• Installera den dekorativa gjutning som du gjorde med den yttre gjutning; Först skär kanterna till en 45-graders vinkel att passa dem tillsammans. Spika dem med spikpistol på toppen av djurtarmarna.

• Applicera interiör spackling förening med spackel att fylla spik hål på trim. När den torkat, slipa det och applicera en interiör primer med en pensel och sedan ett lager eller två av trim interiör.