mynewspapers.net

Hur man installerar Brookstone trådlös hörlurar till en Philips platt-TVTrådlösa hörlurar erbjuder många praktiska funktioner för att expandera din hemmabio centrum. Mata ut en TV ljud till en trådlös hörlur sändare, du kan privat lyssna TV ljudet medan någon annan är sova eller boost på ljudet via hörlurar om du är hörselskadade utan att störa alla annars se på TV. Fler goda nyheter är att trådlösa hörlurar sändare är enkla enheter som även minst teknisk-savvy TV-tittaren kan har anslutit till en Philips platt-TV på nolltid.

Instruktioner

• Fäst ena änden av RCA-kabeln som följde med hörlurar. I slutet av kabeln med röda och vita RCA-uttag bör anslutas till ljudutgången portar har samma färg på baksidan av platt-TV. Placeringen av hamnarna varierar beroende på vilken TV-modell du använder.

• Anslut den andra änden av kabeln till hörlursuttaget på trådlösa hörlurar sändaren, ligger till vänster på baksidan av sändaren.

• Installera batterierna genom att skruva loss stora skruven på rätt hörluren och ta bort batterilocket. Se till att matcha polariteten ("+" och "-") för varje batteri polaritet märkning på insidan av batterifacket. Sätt tillbaka locket och dra åt skruven för hand.

• Slå på TV: N, sändaren (växeln "On/Off" är på baksidan) och hörlurar (växeln "On/Off" är på sidan av den vänstra hörluren) för att testa anslutningen.