mynewspapers.net

Hur man installerar avloppsrör

Hur man installerar avloppsrör


Varje hem har en huvudsaklig kloakledningen (rör) som kör till staden avlopp eller en septitank. Alla avloppsrör från enskilda vatten fixturer (handfat, toaletter, badkar), köra och ansluta till denna huvudsakliga kloakledningen, och är kopplade via ansluta kopplingar. Avloppsrör är gjorda av antingen PVC eller ABS (akrylnitril butadien styren) plast, och lederna är anslutna med plast kopplingar och cement (lim). Vatten fixturer har en annan diameter än avloppsrör, så det är viktigt att du kontaktar den lokala staden byggnad avdelning för att bestämma rätt storlek av rören i ditt område.

Instruktioner

• Markera huvudsakliga kloakledningen vid den punkt där vattnet fixturen avloppsledningen kommer koppla till den. Göra en andra markera två inches längs från det första märket. Skär igenom de viktigaste kloakledningen på båda markerar, med en bågfil för att se till är nedskärningarna raka. Ta bort eventuella grader med en mattkniv.

• Tillämpa ABS lim på insidan läpp i båda ändarna av en ABS anslutning koppling, och också limma runt båda skär ändarna av kloakledningen. Tryck anslutande kopplingen mellan de två skära rör ändarna, och se till att kopplingens sida pip ansikten upp och i riktning mot vatten fixturen. Hålla kopplingen på plats i 30 sekunder att låta limmet in.

• Applicera lim till slutet av en bit av ABS avloppsrör och till insida läpp av den anslutande koppling sida pip. Skjut in röret i pipen och håller på plats i 30 sekunder. Sedan limmar en koppling till den andra änden av röret, och installera alla nödvändiga rör och kopplingar till avloppsledningen når vattnet fixturen. Handfat, duschar och badkar måste en P-fällan limmas till slutet av avloppsledningen innan den vertikala delen av P-fällan är ansluten till armaturen. I slutet av en toalett avloppsledningen är limmad mot en 90-graders gatan armbågar gemensamt, som i sin tur är limmad mot en garderob fläns.