mynewspapers.net

Hur man injicerar en fläskkarré

Hur man injicerar en fläskkarré


Fläskkarré är tjock, men magert skära kött perfekt för marinering, gnugga med kryddor eller injicera med en välsmakande hopkok. Fläsk har smak mångsidighet, vilket innebär kött paret bra med frukt juice injektioner naturligt söt, rökig smaker eller en kryddig ensemble av vätskor. Metoden injektion, marinera köttet inifrån och ut och ge massor av saftighet. För att få den bästa smaken, måste du att genomborra köttet på rätt djup och använda injektorn ordentligt.

Instruktioner

• Placera fläskkarré på en skärbräda eller tallrik och låt köttet att komma till rumstemperatur. Detta kan ta 15-30 minuter. Häll 56.7 gr. marinaden per 0.454kg. kött i en kopp eller container.

• Olja en gummi kolv med en pappershandduk, besprutas med en liten mängd matlagning spray. Detta gör att vrida nålen på plats lättare. Placera basen av nålen i botten av kolven och vrida den medurs.

• Placera nål spets i marinaden, doppa två tips i vätskan. Dra tillbaka kolven för att suga i marinaden.

• Placera nålen i toppen av steken och skjut det rakt ner i köttet. Tryck ned kolven, injicera hälften av marinaden. Dra nålen ur köttet och sätt in i 45 graders vinkel. Tryck kolven och injicera halva resterande marinad. Ta bort nålen och sätt in den i 45 graders vinkel från motsatt riktning av den ursprungliga injektionen. Tryck kolven och injicera återstående vätskan.

• Placera nålen i Marinad och ladda injektorn igen. Använda samma metod för att fördela marinaden över hela fläskkarré. För bästa resultat, utspridda injektionerna i hela köttet, arbetar i rader. Gör injektioner 2 inches isär, som täcker hela toppen och sidorna av fläsk.