mynewspapers.net

Hur man identifierar Sterling Silver

Hur man identifierar Sterling Silver


Sterling silver har en lång historia som går tillbaka mer än 800 år. Tyskarna införde sterling mätning i det tolfte århundradet. Ordet "sterling" betyder 92,5 procent ren silver innehållet. Resterande 7,5 procent kan vara andra metall legering som används för att stärka silver. Det har varit tusentals silverföremål tillverkare genom århundradena. Samlare har samlat data på många av dem att hjälpa människor att identifiera deras sterling silver. Moderna tillverkare gravera sterling silver med den.925 att skilja den från andra kvaliteter av silver. Dock kanske inte den.925 märkning på vintage silver även om det innehåller 92,5 procent rent silver.

Instruktioner

• Leta efter namn och symboler på större bitar av sterling silver som knivar, soupspoons eller servering bitar. Antik sterling silver hade ibland bara större bitar ingraverat. Märket kan vara placerade på baksidan eller framsidan av sked vaggan, om kniven bladet handtag eller baksidan av gaffel pinnar eller handtag. Du hittar ett förstoringsglas hjälp, som en del av gravyren är mycket liten.

• Identifiera sterling silver markeringarna för namnet på tillverkaren och eventuellt mönster genom att besöka någon av två webbplatser. Amerikanska sterling silver kan identifieras på webbplatsen Silver insamling, som har förstorat detaljerade fotografier av märkningar för hundratals amerikanska tillverkare går tillbaka till kolonialtiden. Besök den Online Encyclopedia av Silver varumärken för utländska gjorde sterling silver. Länkar till båda webbplatser hittar du i avsnittet referenser.

• Ta en penna gnugga märkningar som inte är i en av de online silver tillverkare databaserna. Folkbiblioteket har volymer av böcker för tusentals silver tillverkare. Dessa böcker finns i avsnittet referens i biblioteket och kanske inte är tillgänglig för lån.

• Ta en av de större bitarna av silver ange en antikhandlare om ingen av de tidigare nämnda metoderna har hjälpt dig att identifiera tillverkaren eller mönstret. Välj en antikhandlare som tävlar i sterling silver, som han kommer att bli mer bekant med sällsynta mönster och symboler.