mynewspapers.net

Hur man identifierar spindlar i DelawareSpindlar är en släkting till insekter, men en distinkt art, den största skillnaden är att de har åtta ben i stället för sex. Typerna av spindlar i Delaware inkluderar hoppande spindlar, krabba spindlar, spindelnät spindlar, gul spindlar, orb weavers, fiske spindlar, wolf spindlar, spindlar och svarta änkor. Alla de ovanstående sorterna är ofarliga för människor utom svarta änkor, som är potentiellt mycket farliga. De flesta spindlar lever av insekter och därmed hålla antalet skadedjur nere i närmiljön.

Instruktioner

• Titt för att se hur spindeln går. Om det går i sidled eller bakåt som en krabba, är det förmodligen en krabba spindel. Om det är håriga, har ljusa färgade hud och hoppar, är det troligen en hoppande spindel. Om det löper längs marken och har ingen webbplats, är det sannolikt en marken eller varg spindel.

• Titta på the spider livsmiljö och web. Om det är i ett mörkt område som en källare eller utanför i en hög med skräp, kan det vara en svarta änkan. Svarta änkan har också en glänsande kropp om 1/2-tum långa, långa smala ben och en röd eller orange markering formad som ett timglas på undersidan. Om spindeln rör över eller dykning i vatten, är det sannolikt en fiske spindel. Om spindeln lever utomhus och att bygga eller orbital formade webben, är det en orb vävare.

• Undersök webbplats och storlek av en spindel i hemmet. Om duk i hörnen och andra mörka, outnyttjade platser, är det nog en cobweb spindel. Om spindeln är gul och rör sig längs en fönsterbräda eller golvet eller en vägg, är det troligen en gul spindel.