mynewspapers.net

Hur man identifierar sorkar

Hur man identifierar sorkar


Sorkar kan misstas för möss, mullvadar, gophers och näbbmöss. De kallas ofta för sork, men de är inte möss alls. De kan bli ett elände om du har massor av träd, buskage och en köksträdgård. Identifiera sorkar kan göras genom att analysera faktorer som var de bor, deras utseende och vad de äter.

Instruktioner

• Ta notis till storlek och utseende av gnagare. Sorkar är mycket små och likna möss storlek. De är inte större än 8 inches lång och stout organ.

• Analysera utseendet på gnagare. Sorkar har små runda ögon, näsa och öron med en kort hårig svans. Fötterna har fyra tår och är ungefär 1/3-tum lång. Sorkar varierar i färg från ljusgrå till mörkbrun.

• Leta efter start-och landningsbanor på marken. Banor kan vara dolda av lager av gräs. Banan ansluter skogssork från en tunnel till en annan, där de lever. Tunnlarna är inte större än 2 inches i diameter. Skogssork kan andra tunnlar skapad av mullvadar eller näbbmöss, bit kommer att göra andra små tunnlar i närheten att ha flera in- och utgångar.

• Sök efter döda växter. Om du har en köksträdgård, träd eller buskage som färgning, är chansen du har sorkar lever i marken. Sorkar äter växternas rötter tillsammans med döda djur och frukter. Analysera dina små träd för saknas bark som detta är en annan indikation du har sorkar.