mynewspapers.net

Hur man identifierar silverfat bestick mönster

Hur man identifierar silverfat bestick mönster


Tyskland började producera silverfat bestick kommersiellt i mitten av 1800-talet. Tidigaste silverfat markerades inte med mängden silver innehållet heller gjorde alltid tillverkaren märket. Silverfat tillverkare började märkning silver innehållet i deras bestick från och med 1860-talet. Silverfat bestick, även några av de mindre vintage mönster, är eftertraktade av samlare. Identifiera din silverfat bestick mönster att veta värdet på din TV eller att köpa ytterligare plats inställningar eller servering bitar.

Instruktioner

• Undersöka större bitar av vintage bestick som knivar, skedar soppa eller servering bitar. Vintage tillverkare inte placera alltid deras namn eller symbol på mindre bitar av uppsättningen. Titta efter märket på baksidan av sked vagga, knivblad, baksidan av gaffel pinnarna eller som en del av mönstret design på framsidan av bestick. Använd ett förstoringsglas i läsning små symboler.

• Identifiera silverfat bestick mönster när du har identifierat tillverkaren genom att besöka antingen tillverkaren webbplatsen (om företaget är fortfarande i näringslivet) eller en encyklopedi av silver markerar, kännetecken och beslutsfattarnas markerar.

• Identifiera silver tallrik bestick mönster när det finns en symbol men inte ett namn på tillverkare genom att titta genom böcker i avsnittet forskning bibliotek. Böckerna kan inte vara tillgängliga för lån så ta en penna gnugga, närbild foto eller skiss med dig. Det finns mer än 11.000 silver märken, så det kan ta några besök innan identifiera dina bestick mönster.

• Identifiera silver plattan bestick mönster när det finns ingen tillverkare identifiering av något slag genom att ta en av de större bitarna av uppsättningen till en antikhandlare som specialiserar sig på silverfat objekt.