mynewspapers.net

Hur man identifierar Semi Precious grova stenar & stenarHalvädelstenar och stenar kan hittas i de flesta geografiska områden runt planeten. Förmågan att upptäcka dem i deras grov form eller som en del av större stenar framkallar med forskning och tid. Ju mer vet du om varje ädelsten naturliga miljö, samt färg och form variationerna stenen troligen äger, desto lättare blir det för dig att upptäcka en i naturen.

Instruktioner

• Fastställa vilka typer av halvädelstenar ädelstenar och mineraler finns i det område du vill söka. Besök biblioteket för att läsa om din statens geografi, eller söka efter insamling av rock och gem-jakt grupper online som diskuterar din region. Sök också kortfattat formulerat klubbar online. Gå med dem nära dig, om så önskas.

• Sök efter bilder av rå, uncut halvädelstenar ädelstenar relevant för ditt område--jade, till exempel-- och bekanta dig med sina former och färger. Hitta så många bild prover som möjligt och notera skillnaderna.

• Besöka lokala kortfattat formulerat klubbar eller affärer, om möjligt, att visa sina samlingar. Be de kunniga att visa flera uncut exempel och visar liknande stenar så att du kan lära dig skillnaderna dem emellan. Om de är villiga, be dem att quiz du tills du är bra på att identifiera raw ädelstenar i din region.

• Hitta ett ställe att gå rock jakt. vissa stater har företag där du kan betala till söka för och hålla ädelstenar du hitta. Annars be rock samlare eller Sök rock-samla forumen för att fastställa områden som är bra att söka lagligt.

• Klä beroende på vilket område som du kommer att söka--bära vadare för floden sökning, till exempel, eller kängor om klättring i steniga eller trädbevuxna områden. Handskar är också användbara. Utföra diverse användbara verktyg för resan: en geolog hammare eller en pick, en robust borste, en spade och en väska eller ryggsäck för samlas in objekt.

• Borsta bort eventuella potentiella ädelstenar du hitta och titta på dem noga. Använd ett förstoringsglas vid behov. Om stenen är del av ett större stickprov som rock, nagga den lite för att få det till en bärbar storlek. Hålla några stenar som kan vara av intresse. Om du är osäker på en sten värde eller typ, kan du alltid be någon mer kunnig senare.