mynewspapers.net

Hur man identifierar propan tank storlek

Hur man identifierar propan tank storlek


Om du inte kommer ihåg vilken storlek din propan tank, oroa dig inte. Om den är delvis full kan du identifiera din propan tank storlek av vikt om det är full eller tom, eller med några enkla mätningar. Det är viktigt att veta din propan tank storlek eftersom de flesta apparater rekommendera en specifik propan tank på grund av begränsat utrymme och längden på gas slangen på apparaten. Propan tankar är storlek av hur många pounds av propan innehar en full tank, så att veta storleken på din propan tank kan du också beräkna propan användning.

Instruktioner

• Placera din helt full eller tom propan tank på en skala, och spela in sin vikt.

• Jämföra den registrerade vikten av din propan tank med följande vikter: 17,2 kg. för en fullständig 9.07kg. storlek propan tank, 8.16kg. om Tom; 24.5kg. för en fullständig 13,6 kg. storlek propan tank, 10,9 kg. om Tom; 31.8kg. för en fullständig 18,1 kg. storlek propan tank, 13.2kg. om Tom; och 77,1 kg. för en fullständig 45,4 kg. storlek propan tank, 30,8 kg. om den är tom.

• Identifiera propan tank storlek som bäst motsvarar vikten på din tomt eller fullt propan tank.

• Håll din måttbandet mot botten av propan tank och mäta upp till basen av propan tank kragen. Kragen är den metall på toppen av propan tank som omger ventilen.

• Mät diametern på din propan tank vid dess bredaste punkt.

• Jämföra dina propan tank mått till följande: 18 inches hög och 12,5 inches diameter för en 9.07kg. propan tank; 24 inches hög och 12,5 inches diameter för en 13,6 kg. propan tank; 29 inches hög och 12,5 inches i diameter för en 18,1 kg. propan tank; och 48 inches hög och 14,5 inches i diameter för en 45,4 kg. propan tank.

• Identifiera propan tank storlek som bäst matchar dina mått.