mynewspapers.net

Hur man identifierar Oliver

Hur man identifierar Oliver


Oliver är mycket vanligen äts i Medelhavet och är tillgängliga i massor av olika former som brine-cured, vatten-cured, fyllda eller urkärnade. De används i en mängd olika rätter, pressas att göra olivolja, och serveras individuellt med cocktails. Oliver är mycket bra för dig; de innehåller omega-9 fettsyra som kroppen behöver för cellfunktioner. Det finns många olika sorters oliver, ingen av dem kan ätas direkt från olivträdet - alla måste vara blöt eller botade först för att ta bort deras bitterhet.

Instruktioner

• Beakta storleken på oliv. Detta ger en bra indikation på dess typ. Håll och undersöka en rad olika Oliver att få en känsla för hur stora eller små kan de vara. Alphonso och Sevillano oliverna är stora i storlek. Cerignolla oliv är mycket stor. Niçoise oliver är liten och Arbequina Oliver är rent ut sagt liten. Picholine är en medelstor, torped-formade oliv.

• Titta på färgen på oliv. Alphonso oliv är mörklila, grekiska Atalanta oliv är en lerig grön och de Picholine och Seracena oliverna är mitten av green. Gaeta italienska, uppdrag och Nyons oliverna är svarta, medan Niçoise oliver är lila-svart.

• Smak oliv att definiera vilken typ det är. Tillsammans med utseendet på en oliv är smaken en mycket viktig egenskap. Läs vad smak gå med vilka sorter av oliv. Cerignola Oliver smakar sött, Arbequina Oliver har en mild, rökig smak och Kalamata oliver av Grekland är salt och smakrik. Sicilianska oliv smakar surt och ofta är marinerad med örter.

• Få oliv. Svårighetsgraden har du att få en oliv ger en indikation på vilken typ det är. Alleppo och Arbequina Oliver är svåra att hitta i USA. Manzanilla oliver, å andra sidan, finns i de flesta livsmedelsbutiker, vanligtvis är fyllda med vitlök eller kryddpeppar. Uppdrag oliv är också allmänt tillgänglig, ofta sett på pizzor och sallader.

• Fastställa ursprunget av oliv. Om det har sitt ursprung i Mellanöstern, det en Aleppo oliv. Om det är från Grekland, kan det vara en Royal Victoria eller Naphlion oliv. Oliver kan vara en Ponentine eller liguriska om det kommer från Italien, eller en Nyons oliv från Frankrike, en Manzanilla Oliver från Spanien eller en Aphonso från Chile.

• Ta reda på hur oliv har torkats. Aleppo oliv är torr botas. Alphonso oliv är botad i vin eller vin vinäger lösning, och den Empeltre spanska olivolja är botad i sherry. De liguriska och Lucque oliverna är saltlake cured. Amerikansk stil Picholine Oliver är indränkt med citronsyra, men samma oliv från Frankrike är marinerad i herbes de Provence.