mynewspapers.net

Hur man identifierar olika blomma arrangemang former

Hur man identifierar olika blomma arrangemang former


Blomsterarrangemang finns i en mängd olika stilar, former och storlekar. Dock om du har alltid varit lite illa till om vad din favorit arrangemang som kallas, har du tur. Identifiera formerna av blomsterarrangemang är faktiskt ganska lätt, när du vet några av de grundläggande principerna att leta efter.

Instruktioner

• Titta på blomsterarrangemang du vill identifiera. Iaktta de strukturella delarna och hur arrangemanget var ihop. Göra anteckning om storleken och formen på behållaren där arrangemanget ligger. Avgöra om det är höga, långa eller breda.

• Stå tillbaka och titta på den övergripande formen och flödet av linjer i arrangemanget. Hänvisa tillbaka till en lista över typiska ordningar och se om de passar med vad du tittar på. Horisontella åtgärder tenderar att vara mer bred än hög, i grunda behållare och använda blommor som håller sina linjer som lavendel. Vertikala arrangemang använda tunnare, längre behållare och ger intryck av en stark vertikal linje, med blommor som är stela med långa stjälkar som rosor och tulpaner. Crescent arrangemang liknar en vaxning eller avtagande måne. Typiskt, blommorna är fast på plats eller har en naturlig kurva. Trekantiga arrangemang är symmetriska med två stammar sträcker ut horisontellt och vertikalt. De delar många av de samma egenskaper av horisontella och vertikala arrangemang. Oval arrangemang är den mest typiska arrangemang, känd för sin cirkulär, dome-liknande form. Hogarth kurva arrangemang har en lat "Svensson" visuella utseende Blommorna kommer att antingen följa denna form eller kopplas till rätt plats. Filler blommor är normalt placerade i centrum och ha en naturligt graciösa titta på dem.

• Överväga faktorer presenteras i steg 1 och 2 för att räkna ut formen på ditt blomsterarrangemang.