mynewspapers.net

Hur man identifierar Michigan mark bin

Hur man identifierar Michigan mark bin


Det finns flera typer av bin som bor i delstaten Michigan, inklusive grävande eller "marken" bin. Det finns inte ett bi specifikt kallas "Michigan mark biet." Det finns dock andrenid bin eller "gruvdrift bin" som bor under jord i regionen. Humlor kan också levande underground, men skiljer sig och är mer lätt identifierade som en kvintessensen "bee" än andrenid bina.

Instruktioner

• Leta efter ett område med väldränerad, exponerade jord som har hål ca 1/4 tum brett grävt fram. Det kommer att finnas flera ingångs- och utgångseffekter hål för håla. Det kan också finnas små högar av jord i området från tunnling av bee kolonin. Tunnlarna är normalt strukturerad som en främsta tunnel med flera grenar.

• Placera klart behållaren över en bikupa avsluta hålet att fånga bin som de kommer ur håla. Detta gör att du kan inspektera bina utan risk för att bli stucken. Det finns flera utgångar och ingångar inbyggd i bee hålor, kan det ta ett tag att fånga ett bi för att identifiera den. Observera också att trots deras rykte av att vara icke-aggressiv, marken bin som har störts i sin håla kan vara irriterad och kan utgöra en svidande risk.

• Beakta form, färg och storlek på biet. Om marken bostad bina är humlor, blir nästan alla bina manlig "arbetstagare" bin. Som i andra bisamhällen blir det bara en bidrottning en bumble bee koloni. Hon kommer att vara grävt djupare än de andra. Andrenid eller "marken" bisamhällen består huvudsakligen av en drottning och hennes unga, och är vanligtvis mindre än bumble bee kolonier. Marken bina har en dämpad färgämnen som kan variera från brunt till svart färg och har tjocka hårstrån på huvudet och midsections.

• Ta bort klart behållaren och lämna sakta området där bee håla ligger. Fortsätta att hålla din skyddskläder tills du är tillräckligt långt från håla att någon upprörd bina inte utgör en risk.