mynewspapers.net

Hur man identifierar mexikanska SilverMexikanska silversmycken blir mer populärt inte bara för prydnad utan som ett samlarobjekt på grund av dess rika historia, gediget hantverk och ökningen av priset på silver. Innan du investerar mycket pengar i mexikanska silversmycken, är det en bra idé att lära dig att identifiera äkta bitar av smycken gjorda i Mexiko, liksom några av de mer populära silversmeder och ungefärlig ålder på en bit av silversmycken.

Instruktioner

• Vänd lappa av smycken. Det bör finnas markeringar eller stämplar på botten. Använd den juveleraren lupp vill förstora området så att du kan få en ordentlig titt på de stämplade märkningarna. Om baksidan av smycket är smutsiga, vilket gör det svårt att läsa märkningarna, använda den vita delen av silver-polering trasan försiktigt gnugga området något renare så du kan läsa markeringarna mer lätt.

• Skriv ned de ord, symboler och markeringar som du ser på smycket. Det finns ofta en små klockformade stämpel med en rad inuti den. Detta är ett viktigt identifiering objekt i mexikanska silversmycken och är känd mer formellt som en "eagle hallmark." Ofta stämplar och kontrollstämplar bärs bort eller är ofullständiga.

• Titta i en eller flera bok om mexikanska hallmark identifiering att hitta information om lappa av silver som du försöker att identifiera. Böckerna ger dig en uppfattning om när pjäsen gjordes och eventuellt sin skapare. Gemensamma identifieringsmärken för äkta mexikanska silversmycken inkluderar en eagle stämpel och orden "Hecho en Mexico."

• Använd silver syra-test kit och sten att gnugga eller riva ut en liten linje av silver (ca 1/32 tum breda) från smycken på stenen, i ett inconspicuous område. Efter instruktionerna, applicera en liten mängd silver syran och vänta och se om den du har är äkta silver. Om det är äkta silver och inte, det kommer att vända en grumlig, pasta färg pläterade har en grönaktig nyans. Eftersom många mexikanska silversmycken bitar har ädelstenar, shell, emalj eller blandade metaller i dem, kan densitet tester och magnet tester inte ge korrekta resultat. Mer information om syra testning finns på The Sterling Silver Guide (se resurser).

• Polsk lappa med silver-polering duken-- men tänk på att polering tar bort ett fint lager av silver och ofta rekommenderas inte för vintage smycken.