mynewspapers.net

Hur man identifierar Louisiana spindlar

Hur man identifierar Louisiana spindlar


Det finns många olika typer av spindlar lever i de södra regionerna av Förenta staterna och vissa är även naturligt i Louisiana. Några av dem är giftiga, några av dem är ofarliga och några av dem för att hålla antalet skadeinsekter bor runt vårt hus låg. Dock får du ett besök från en av dessa åtta ben vårdnadshavare, är det viktigt att veta hur man identifierar olika typer av spindlar så att vi kan tala om vilka som är farliga och vilka som kan flyttas lugnt utanför.

Instruktioner

• Bedöma hur stor spindel är genom att titta på längden på sin kropp och längd på benen.

• Kontrollera för att se om spindeln har en kropp som är en tum eller längre utan inklusive ben spannet. Om den gör det, då är spindeln troligen en gyllene siden-spindel, mörka fiske spindel eller en svart och gula korsspindel. Om spindeln har en kropp som är mindre än en tum lång utan inklusive ben span, bör du hoppa till steg 6.

• Kontrollera spindelnät, om den har en. Om webben har en Gyllengul färg till det och spindeln är gul och svart med röda band över benen, är det sannolikt en gyllene siden-spindel. Dessa spindlar är också kallad "banan spindlar" och deras bett är giftig nog att orsaka blåsor och rodnad.

• Uppskatta hur lång den spindelns ben span är. Om benet spannet är omkring tre inches lång, och spindel är en mörk brun färg med ljus och mörk grå markeringar, så kan det vara en mörk fiske spindel. Dessa spindlar trivas nära vatten eller mörka, fuktiga ställen. De kan springa över vatten att jaga byten, de inte underhålla en webbplats och de är bara giftig nog att orsaka mindre rodnad och nekros nära sina bites.

• Kontrollera om benet spannet av spindeln är ungefär 2 1/2 inches lång, och leta efter gula och svarta markeringar med ett vitt område nära huvudet. Om din spindel passar denna beskrivning, är det sannolikt att vara en svart och gula korsspindel. Biter resultat i endast mild klåda och svullnad i ett par dagar, men man tror deras bett kunde injicera en mycket liten mängd nervgift också.

• Försök inte att mäta ben spannet för mindre spindlar. Det är mycket lättare att berätta dessa spindlar isär genom att söka efter olika egenskaper eller markeringarna. I Louisiana, kan dessa spindlar vara brown recluse spindlar, Hentz's orbweavers, fet hoppande spindlar, svarta änkor eller brun änkor.

• Kontrollera om spindeln är brun och smidig med en violin-formade mönster på ryggen. Om det passar denna beskrivning, då är spindeln troligen en brun enstöring spindel. Dessa spindlar är mycket giftig och aggressiv, och de har gömmer sig i mjuka platser som armar och ben av kläder, sängkläder eller kuddar mer än någon annan spindel i Louisiana.

• Om spindeln har benet loppet av ungefär en tum och en halv lång med en mycket rund kropp, då spindeln är troligen en Hentz orbweaver spindel. Det är lättare att tala när dessa spindlar är runt, eftersom de väver enorma duk upp till sex fot i diameter att fånga flygande insekter utanför. Dessa spindlar är inte giftiga för människor.

• Titta noga på spindeln att se om det är svart med en vit markering på ryggen. Också, om spindeln hoppar runt detta en annan stor skylt att spindeln du tittar på är en fet Hoppande spindel. Dessa spindlar är aggressiva och spinnet, med ett bett som gör ont men saknar något farligt gift.

• Titta på färgning av spindeln och se om det är svart med röda timglasformade mönster på sin buk. Om det är, är det nästan säkert en svarta änkan. Dessa spindlar har extremt giftiga venom, och vanligen hänga upp och ner från deras grov, stökigt duk.

• Kontrollera om färgning av spindeln är brun med gul-orange prickar på ryggen och en gul-orange timglasform på dess buk. Om det är, då är den spindel som du tittar på en brun änka. Dessa spindlar har ännu mer toxiska gift än deras svarta änkan släktingar, men de injicerar mindre av det i sina bites. Samtidigt kan hålla din distans.

• Om ingen av dessa steg lett dig till en identifiering av spindeln i fråga, prova att skicka en bild till en biolog i området, eller kontakta en gift ledningscentral om biten. Du kan också prova en online-resurs, som det som visas under ytterligare resurser under denna artikel.