mynewspapers.net

Hur man identifierar ingefära växter

Hur man identifierar ingefära växter


Ingefära anläggningen är känd för sina mycket väldoftande och välsmakande rötter, vilket ger oss ingefära krydda. Eftersom den mest igenkänningsbara delen av växten växer under jord, alla som vill hitta ingefära i naturen måste lära oss att upptäcka dess blad och blommor. Att veta hur man identifierar ingefära växter låter dig hitta ingefära var den växer.

Instruktioner

• Undersök formen och ytan på bladen. Ingefära växter gro blanka, hjärtformade, basala blad. Detta innebär att de bara växa från botten av anläggningen, inte kronan eller någonstans längre upp. Undersöka basen av blad stjälkar. Ingefära växter har håriga baser till stjälkar, som de är täckta med fina vita morrhår.

• Undersök blommor. Ingefära växter blommar tidigt på våren och bara fortsätter till slutet av våren, så blommor utanför denna tid menar anläggningen inte är ingefära. Blommorna själva är tredelad (de kommer i tre delar), en brun eller lila färg (även om vissa arter kan vara en djup eller ens grönt) och växa från basen av växten, vilket gör dem lätta att missa.

• Anteckna platsen för anläggningen. Ingefära växter föredrar skogsområden och tenderar att växa i skugga och göra bra i varma, fuktiga områden som skogar och tunga skogsmark. Även om de växer på andra områden, är ingefära särskilt vanlig i tropiska regioner, som Jamaica, Västindien och delar av Kina.