mynewspapers.net

Hur man identifierar håriga bruna spindlar

Hur man identifierar håriga bruna spindlar


Spindlar finns i bostäder och trädgårdar över hela världen. I många delar av världen, inklusive USA, är håriga bruna spindlar ofta fläckvis. Vissa spindlar utgöra en risk för människors hälsa, eftersom deras biter släppa venom. Om du vet hur man identifierar håriga bruna spindlar, kan du bestämma spindlar som är säkra att hålla runt ditt hem och spindlar som är en fara för din hälsa.

Instruktioner

• Fotografera spindeln med kameran. Inte får alltför nära spindeln, det kan vara giftig. Använda en zoom för att få en närbild bild av hela spindeln. Om spindeln är bredvid ett objekt, ta ett foto med spindeln och objektet.

• Jämföra bilden på spider bilderna i din spindel identifiering diagram eller bok. Ägna stor uppmärksamhet åt den skugga, eller nyanser, av brunt på spindel. Vissa spindlar är ljusbruna eller mörkbrun, medan andra är främst brun och har även andra färger.

• Leta efter mönster eller tydliga markeringar på spindeln. Vissa spindlar har randiga ben, till exempel plantskola web spider, medan andra har mönster på ryggen, som wolf spider, som har ett Union Jack intryck på ryggen.

• Var uppmärksam på var spider's hår är belägen. Vissa spindlar är håriga över, medan andra kan ha hår bara på deras ryggar, magen eller benen.

• Avgöra hur stora de spindelns kropp och ben är. Använda ett objekt belägna nära spindeln som referens.

• Notera där spindeln ligger och när du såg det. Vissa spindlar väver duk mellan växter och byggnader, medan andra är marken invånare som föredrar att håla. Vissa spindlar jagar på natten, medan andra är sett jakt under dagen.