mynewspapers.net

Hur man identifierar en Sweet Cherry TreeSweet cherry tree liknar black cherry, surkörsbär, brand körsbär och även berget holly trädet, enligt information publiceras på Virginia Tech webbplats. Den är planterad i bakgård fruktodlingar för sin läckra frukt och växer också framgångsrikt i vilt. Det första steget i att identifiera en vilda Prunis avium är att leta efter den högsta fruktbärande trädet i snår och längs vägkanter. Sötkörsbär normalt växer ca 50 till 75 fot hög och är längre än de flesta av dess look-a-likes.

Instruktioner

• Leta efter ett träd som producerar rikligt vita blommar tidigt på våren. Blommor av sweet cherry tree växer i kluster av tre till fem blommor som är 1 tum över.

• Undersök barken av trädet. Barken på trädet sötkörsbär är fjällande och grå och ibland fjällar. När trädet växer äldre utvecklar Barken en grov textur med framstående horisontella ränder.

• Plocka ett blad från trädet och granska det noga. Bladen på sweet cherry är 2 till 5 inches lång, bred, platt ovaler med fina tänder jämnt fördelade längs båda sidorna av bladet. De har en något duniga textur. Det finns 8 par böjda ådrorna på blad, de på sidorna är alla av samma längd.

• Bryta en liten kvist från trädet och lukta på den. Det ska lukta och smaka gillar bittermandel.

• Klocka för trädet att producera frukt på sommaren. Frukten av sötkörsbär är mörk röd till svart när den är mogen men kan vara en mängd olika färger samtidigt utveckla. De växer ca 1 tum i diameter. Körsbär klustret löst hela grenen, inte bara på slutet.