mynewspapers.net

Hur man identifierar en Silver Hallmark ros

Hur man identifierar en Silver Hallmark ros


Som en värdefull metall genomgående används i smycken och konstverk, har silver en lång och färgstark roll i det mänskliga samhället. På grund av dess värde, är silver bitar ofta "markerade" att identifiera dem som autentiska och fastställa deras utförande. Dessa kännetecken kan innehålla ett nationellt märke, maker's mark och markera av renhet. Att identifiera ditt silver ros som en äkta pjäs, och att ta reda på vilken den gavs in och av vem, leta efter dessa kännetecken.

Instruktioner

• Leta efter kännemärke. På lappar av smycken, dessa märken placeras vanligtvis i undangömda platser: inuti en ring eller på baksidan av ett hängsmycke. På skulpturer, som en silver ros, kännemärke kommer mest sannolikt visas på botten av lappa.

• Identifiera silver kännemärke, med hjälp av ett förstoringsglas om det behövs. Identifiera nationella eller silversmed markerar, som oftast består av bilder och mönster. Sök en encyklopedi av silver markerar att identifiera silver märket på din specifika bit.

• Identifiera ditt silver renhet. Tillsammans med maker's mark, bör din pjäs har flera stampade på den. Vanligaste numren är 800 och 925, vilket innebär att silver är 800/1000 silver eller 925/1000 silver, respektive.