mynewspapers.net

Hur man identifierar en kvinnliga Maltesiska

Hur man identifierar en kvinnliga Maltesiska


Ursprungligen från ön Malta är malteserna en liten hund med vit, kontinuerligt växande hår. Håret är mjuk och silkeslen och kan göra det svårt att identifiera kön på hunden. Den lilla storleken på hunden kan också komplicera saken, men om du vet vad du söker efter, och var du ska leta, kan du identifiera en kvinnliga Maltesiska. Det kan vara bra att ha en assistent att förhindra hundens ignorans.

Instruktioner

• Lyft hundens svans Visa anus. Du kan behöva flytta håret ur vägen, även om det är kortare. Anus är synliga direkt under svansen, där svansen ansluter till kroppen.

• Titta strax under anus, mot magen, för vulva. Vulva av en kvinnliga Maltesiska ligger nära anus och ser lite svullna eller fet.

• Vänd försiktigt hunden över, stödja dess rygg och nacke helt, om du inte hittar vulva, eller inte var säker. Titta nära centrum av magen för förekomst av en penis. Penis ligger strax nedanför naveln, eller navel, som är mycket synlig i en nyfödd valp. Du kan se en testikelcancer sac närmare till bakben, om manliga hunden inte har kastrerats.