mynewspapers.net

Hur man identifierar CamomileKamomill har en lång historia som en lugnande ört med inneboende egenskaper för lugnande en mängd sjukdomar och lugna en orolig själ. Identifiera kamomill kan krävande eftersom det finns två olika sorter: engelska kamomill är en flerårig ört, medan tyska kamomill är en årlig ört. Båda sorterna växa naturligt och ofta växer invasivt längs landsvägar och örtagårdar. Du kan identifiera kamomill dess blad, blommor och doften av anläggningen.

Instruktioner

• Undersök lövverket av kamomill växterna. Tysk kamomill blad visas mycket tunn och fjäderlätt och stjälkar som något håriga. Bladen är "bipinnate" blad, vilket innebär att varje blad delar igen i mindre blad sektioner. Tysk kamomill växter växer till höjder av ungefärligt 20 inches. Engelska kamomill bladen är större och tjockare än tysk kamomill blad, utan samma bipinnate stil, och stjälkarna är hårlösa. Engelska kamomill växter är kortare och bredare än tysk kamomill växter.

• Titta på blommorna av kamomill växterna. Tysk kamomill växter har små blommor ungefär en tum i diameter. Centrum av blommorna är gult, medan kronbladen är vita, som liknar en daisy. Engelska kamomillblommor är ungefär samma övergripande storlek som tysk kamomillblommor. Men de är större och kronbladen som omger blossom är gles och ibland även frånvarande. Vissa sorter av engelska kamomill inte blommar alls.

• Plocka en blomma att skilja mellan engelska och tyska kamomill växter. Skär blomma kärlet, portion av den blossom som ansluter blom till blomman stjälk, i hälften. Om kärlet har en solid interiör, är kamomill anläggningen engelska. Om kärlet har en ihålig interiör, är kamomill anläggningen tyska.

• Klipp en liten mängd blad eller blommor från en kamomill plantera och försiktigt krossa växtdelar mellan fingrarna. Känna doften att wafts upp från krossade bladen. Om det luktar svagt fruktig, som äpplen eller ananas, du sannolikt har en kamomill växt i händerna.