mynewspapers.net

Hur man identifierar antika silver guld mönster

Hur man identifierar antika silver guld mönster


Identifiera antika silver och guld mönster kräver ett öga för detaljer. En grundläggande förståelse för hallmark systemet att identifiera ädel metall innehåll, ursprung land och datum; Makers mark används för att identifiera silver och guld; och en förstoringslins att studera varumärkena kommer du igång. På grund av det stora antalet beslutsfattare märken vet de flesta antikviteter återförsäljare att memorera var och en är en omöjlig uppgift. En samling av uppslagsverk, kunskap om vikten av plats skedar, knivar, gafflar och servering bitar av en viss maker hjälper till att identifiera de flesta mönster.

Instruktioner

• Studie exemplar av antika silver och guld mönster. Besök lokala antikviteter butiker och auktioner att Visa hög kvalitet bitar. Använd en lupp för att studera bestick. Hitta de flesta kännetecken på baksidan av lappa. Samla in ytterligare information genom att studera online-auktioner, som de på eBay. De flesta säljare av antika silver och guld bestick mönster ger närbilder av kännetecken och/eller beslutsfattare märken. Några vackra artisan mönster, som tillverkas av små art déco-silver- och guldsmeder, saknar beslutsfattarnas märken. Mycket gamla bitar kanske inte har märken.

• Förstå att förfalskade silver och guld bestick ibland finner sin väg till antikviteter återförsäljare. Taktila kunskap om hur antikt silver känns ofta varnar samlaren av fina silver och guld bitar att ett objekt på sidan är fejk. Antika dyrbara bestick har oftast några fläckar. Hand-carving och andra hantverkare blomstrar skiljer sig från maskin-tillverkade kopior. Testa ädelmetall med juvelerare testutrustning.

• Att känna tyngden av en viss bit, till exempel en plats sked, en favorit maker också hjälper till att identifiera dem. Testa vikter med en juvelerare skala och ädel metall innehåll med att bekräfta ett äkta objekt.

• Kontrollera kännetecken och beslutsfattare varumärken kräver oftast referensböcker. Lär känna landet kännetecken. Ta del av 925-1000.com och andra online-resurser för att se närbild bilder av stämplar och beslutsfattare märken från hela världen.

• Rengöring antika silver hjälper till att avslöja dess ursprung och skönhet. Ädelmetall förmörkas, missfärgade bestick har ofta blomstrar och märken som gömmer sig under Matt och smuts. Även antika smycken samlare kan uppskatta "Blom" av gamla metaller, antikt silver och guld bestick bitar ska vara blanka och rena. Steve Nelson Nelson & Nelson antikviteter i New York sa, "det finns en tillfredsställelse i att ta en smutsig familjeklenod och göra det gnistra. Det är fantastiskt skillnaden i utseende på ditt silver när korrekt lyste. Jag föreslår i allmänhet använda en icke-slipande pasta renare och en trasa. Vi använder Wrights silver renare. I butiken använder vi Hagerty silver handskar och deras spray polska för att röra upp våra produkter när de säljer."