mynewspapers.net

Hur man hyra en bil utan kreditkort

Hur man hyra en bil utan kreditkort


Det är faktiskt möjligt, särskilt om du har ett bankkort att hyra en bil utan kreditkort. Dock kan även då du genomgå en kreditkontroll. Biluthyrningsföretaget kan skanna din kredit för tecken på de senaste finansiella problem och om röda flaggor visas du kan avslås. Inte alla organ göra dessa kontroller, men att göra en debet kort din bästa insats för att hyra en bil om du inte har ett kreditkort.

Instruktioner

• Kontakt hyra bil organ långt innan din hyra, om möjligt. Undvika problem vid hyra bil disken genom att göra en bokning och om att du kommer att hyra utan kreditkort och vill betala med bankkort. Tala med det hyrbil företaget per telefon är viktigt eftersom olika uthyrningsföretag för bil har en svindlande mängd regler för uthyrning till kunder utan kreditkort. Till exempel kan vissa stora uthyrningsföretag bil du hyra en bil med ett betalkort-- och ingen kreditupplysning--om du plockar upp bilen under en resa och kan visa bevis på en retur biljett hem ombord på ett plan eller tåg. Andra företag kommer inte att acceptera ett betalkort alls från någon hyra en bil på hemmamarknaden. Ännu mer förvirrande finns krav som skiljer sig genom staden. Enligt webbplatsen kreditkort accepterar en större biluthyrningsföretag bankkort i Atlanta, men inte i Chicago. Knäppa regler som de som gör det viktigt att ringa i förväg innan hyra.

• Kontrollera saldot på ditt betalkort kortkonto. Kontrollera att du har tillräckligt tillgängliga likvida medel på ditt betalkort betala för kostnaderna för uthyrning-- och en extra deposition som kan vara upp till £325. De extra pengarna hålls för att täcka oförutsedda utgifter, till exempel att föra bilen tillbaka utan en full tank eller hålla den en extra dag eller två.

• Plocka upp din bil i hyra bil disken, med eller utan en reservation. Presentera ditt betalkort och accepterar att någon kreditupplysning, om du blir tillfrågad. Gå vidare till nästa alternativ om du skulle hellre hyra en bil utan ett betalkort.

• Hyra din bil och betala kontant på vissa platser. Du bör definitivt ringa i förväg om du planerar att hyra med kontanter. Enligt webbplatsen kreditkort kräver en stor hyrbil företag cash kunder för att boka upp till sex veckor i förväg och betala en handläggningsavgift £9 att kvalificera sig för uthyrning. Kvalifikationer inkluderar skicka in bevis på adress, till exempel verktyget uttalanden eller kopior av din hyra, tillsammans med lönecheck stubbar.