mynewspapers.net

Hur man hyra en bil i Nederländerna

Hur man hyra en bil i Nederländerna


Om du är en utsänd måste arbetar i Nederländerna en bil. Hyrbilar är dyrt, särskilt för längre tid. Det mest kostnadseffektiva sättet är att leasa en bil i Nederländerna. Hyra en bil i Nederländerna är ganska självförklarande, förutsatt att din kredit är bra, men som med hyrbilar, måste du välja din hyra partner noga.

Instruktioner

• Kolla in seriösa företag via Internet. Avsnittet resurser ger ett par organisationer, men de är inte de enda leasing bilar i Nederländerna.

• Läs mer om de företag som erbjuder bil leasing i Nederländerna genom att granska deras webbplatser. Ta reda på vad de kan erbjuda i form av client service, backup, typ av fordon, och prissättning. Kolla in kraven för att säkerställa att de passar, och du kan följa dem.

• Göra en kort lista över företag att kontakta om leasing bil i Nederländerna. Kalla dem att diskutera vad du vill, och vad de kan erbjuda.

• Välj ett företag du är säker på och sedan ordna att besöka dem personligen. Sök före mötet någon dokumentation måste du ta med dig. Det kommer som ett minimum omfatta ditt pass, bevis på adress, bankkontoutdrag, företagskonton (om tillämpligt) och förmåga att finansiera lånet. Du måste också göra en insättning om du fortsätter.

• Välj din bil och hyra termer. Ge din valda fordonet en provkörning för att säkerställa att du är nöjd med ditt val.

• Fylla i ansökningsblanketterna. Dessa är oftast ganska lång och detaljerad. Kolla det innan du skriver. Hyresavtalet representant kontrollerar dina dokument och kopiera dem. Din ansökan kommer att behandlas, kontrollera ID-numret, och kredit kontrolleras. Processen kan ta flera dagar---ibland längre. Du kommer att kontaktas när din ansökan har godkänts ett få ett datum att delta för att samla in din bil.

• Möta företaget vid den föreskrivna tiden. Se till att du är nöjd med bilen. Kontrollera det för skada. Registrera de slutliga lease papperna och ta leverans av din hyra bil.