mynewspapers.net

Hur man hus tåg en Tax valpHouse träna en Tax valp utan att använda en låda. Valpen behöver socialisering och interaktion med människor, och att sätta valpen i en bur under potträning är inte alltid sätt att göra valpen känna sig välkomna. Precis som en baby måste valpen läras. Du är förälder och du måste erkänna tecken valpen ger dig att han eller hon behöver lindra själv.

Instruktioner

• Ta med valpen hem och Visa honom eller henne där den hundvalp madrassera är så om de inte kan få din uppmärksamhet, de kan urinera på valp pad. Detta är för att användas som en träningsmetod. Det används för enstaka olyckor när du kanske missar ett tecken.

• Ta valpen utanför och få honom eller henne brukade gården. När du går runt på gården, berätta för honom eller henne att gå pott. Detta word association kommer att hjälpa dig i framtiden. När valpen går till badrummet, beröm valpen genom att säga "bra pojke (eller flicka) för att gå potta" Ordet "potta" kommer att förknippas med beröm och eventuellt en belöning och urinering samt andra kroppsfunktioner.

• Leta efter tecken på att valpen måste gå. Gå runt i cirklar vanligtvis innebär att han eller hon är redo att gå. Stående i området av dörren eller gnälla av dörren finns andra kontrollampa tecken. Tittar på dig utan att stoppa vanligtvis innebär att de vill att du för något och det är oftast för potta tid.

• Ta valpen utanför efter en måltid eller en drink. En Tax valp (eller någon valp) har en liten urinblåsa och tarmar och måste gå snart efter dricka eller äta. Igen, använda termen "Gå potta" när du tar hunden utanför. Inom en vecka, valpen kommer att associera "Gå potta" med att använda utomhus gå och kommer att göra detta på kommando.

• Ta valpen utanför efter tupplurar eller speltid. Detta stimulerar kroppen och valpen kommer mer än sannolikt behöva lindra själv.