mynewspapers.net

Hur man hoppa över reklam när ström

Hur man hoppa över reklam när ström


Strömmande video gör Internet till en interaktiv och spännande plats. Till exempel, behöver du inte vänta på din favorit TV-episod att komma på igen. Istället kan du komma åt TV-stationens onlinebibliotek för direktuppspelning av video innehåll och titta på dina favorit klipp om och om igen. Utöver omedelbar tillgång är strömmande video också praktiskt eftersom du kan hoppa över reklam som du tittar. Inte alla video online kommer att ha denna förmåga. Men när du vet vad du ska leta efter, har du inga problem hoppa genom annonser för att få till bra grejer.

Instruktioner

• Välj den video du vill titta på från det stora antalet strömmande video som finns på nätet. Om du har ingen aning var man ska börja, söka en populär video webbplats, såsom YouTube, för saker som intresserar dig.

• Leta efter förloppsindikatorn som videon du har valt börjar att spela. Det ska visas att fylla upp eller expanderar mer som videon hämtas.

• Klicka på och dra markören på den förloppsindikator som visar vilka pekar videon är på. Om videon precis börjat spela, bör exempelvis markören på bara några sekunder tidigare start. När du drar markören till höger, du snabbspola fram till denna punkt i videon. Varje gång det finns ett reklamavbrott, snabbspola framåt videon för att hoppa över annonserna.

• Hitta ett alternativ som säger "Nära" eller "Hoppa över denna Ad" om du inte får spola framåt via video. Ibland, reklamfilmer är inbäddade på webbsidan och du måste stänga dem för att fortsätta streaming.