mynewspapers.net

Hur man hoppa över murslev stuckatur

Hur man hoppa över murslev stuckatur


Stuckatur transformeringar annars vanligt eller fula väggar, ger dem textur och värme. Genomsyra innerväggar, ytterväggar, källare, stiftelser och trädgården väggar med kärnan i spanska haciendas eller de toskanska skip-murslev stuckatur finish. Strävar efter ett ekologiskt fläckiga textur, processen att tillämpa en skip-murslev finish frigör finisher från begränsningarna av mycket detaljerade eller mer konsekvent Texturerad finish. Tillämpa skip-murslev, stuckatur ytskikt för ljud, ordentligt förberedd gips, betong eller murverk ytor.

Instruktioner

• Plocka upp cirka 1 quart i Stuck med en murslev och placera den på ytan av en hök. Använda cement stuckatur på betong eller murverk ytor och fogmassa på gips ytor.

• Plocka upp en gob av stuckatur från höken med en bred spackel. Börjar på en övre hörnet på väggen, håll murslev på väggen med bladet kanten i en liten vinkel, så att undersidan av bladet gör kontakt med väggen och toppen av blad svävar lite från väggen.

• Börja dra murslev över väggen. Ta den övre kanten av bladet upp och ner i en oregelbunden takt att tillämpa ojämna belopp av stuckatur. På gips väggar, försök att inte överstiga 1/8-tums tjocklek på tjockaste points. På betong och murverk, inte överstiger 1/4-tums. Fortsätta som täcker väggen med stuckatur i saken, tillämpa stuckatur i alla riktningar.

• Nivå textur i de områdena av en gips vägg strax före stuckatur börjar ställa. Nivå textur i områden i en betongvägg strax efter stuckatur börjar ställa. Utjämna textur, torka av murslev och håll den vid en skarp vinkel med hela bladet kanten mot väggen. Dra murslev över väggen, tillämpa lätt till måttligt tryck, att slå ner de höga områdena. Ofta arbeta i horisontell och vertikal riktning och torka av murslev bladet.