mynewspapers.net

Hur man hoppa över läraren i "RuneScape"

Hur man hoppa över läraren i "RuneScape"


"RuneScape" är en populär medeltida fantasy massivt multiplayer rollspel där spelarna gå på uppdrag, slåss mot monster, lära sig nya färdigheter och slåss mot andra spelare. När en spelare startar spelet, måste han gå igenom en tutorial som leder honom genom de grundläggande färdigheterna i spelet. Vissa användare kanske vill hoppa över denna handledning eftersom de vill bara starta spelet och lära sig spela sina egna. Detta kan ske enkelt.

Instruktioner

• Gå till webbplatsen"RuneScape" och klicka på "Spela nu" överst på sidan. Ange dina inloggningsuppgifter för att registrera dig och klicka sedan på "Skapa ditt konto".

• Logga in på ditt konto med information som du använde för att registrera dig. Klicka på "Logga In". Skapa din karaktär för spelet och klicka på knappen "Bekräfta". Handledningen kommer att lansera.

• Klicka på knappen "Skip Tutorial" i rutan längst ned på skärmen. Det kommer att fråga dig om du är säker på att du vill hoppa över läraren.

• Klicka i rutan där det står "Klicka här för att fortsätta." Här tar du av handledningen och placerar du direkt in i spelet.