mynewspapers.net

Hur man hittills blyg kvinnor

Hur man hittills blyg kvinnor


När det gäller dating, som några män utgående kvinnor som tar ledningen, ta kontakt och inte är rädd för att tala deras sinnen. Andra killar föredrar en kvinna som är blyg, tyst och reserverade. Att lära känna en blyg kvinna kan ta tid, men det kan vara värt ansträngningen. När du dejtar en blyg kvinna, speciellt om du inte är van att den blyga typen, kan några tips jämna vägen för din nya relation.

Instruktioner

• Ta dig tid att lära känna henne. Inte bända eller kräva att få veta allt om henne på första träffen. I stället förlitar sig på konversera ledtrådar att lära känna hennes sympatier och antipatier. När hon nämner att hon gillar asiatisk mat, är det en möjlighet för nästa datum. När hon taps sin tår till countrymusik, fråga henne till en konsert med en av hennes favorit artister. Lyssna noga på vad hon säger att lära känna henne utan att ställa sondering frågor.

• Dela saker om dig själv på en ödmjuk och lågmälda sätt. Skryt kan skrämma den blyga kvinnan. Berätta hennes roliga historier från din barndom, dela erfarenheter du hade i college och släppa in henne på udda Detaljer för din familj. Kommunicera med henne på ett lugnt sätt skulle kunna uppmuntra henne att öppna upp och avslöja några detaljer om sig själv.

• Planera datum som är fyllda med aktivitet. Långa sträckor av tystnad kan betona den blyga kvinnan. Planera en tennis datum, en dag på stranden eller en natt bowling. Gör något aktivt förhindrar pinsamma tystnader och ger dig något att prata om. Verksamhet är också ett bra sätt att dra henne ur sitt skal och har det bra.

• Att berömma henne. Använd inte falska komplimanger som hon ser rakt igenom. Gratulera henne på kvaliteter som du verkligen tycker om henne, som hennes lätt i samband med barn, hennes förmåga att räkna spets utan en miniräknare eller hennes avancerad examen i marinbiologi.

• Visa för henne att du är tillförlitlig genom att göra vad du säger att du kommer att göra. Tjänar blyg kvinnans förtroende kan lindra hennes rädsla. När du säger att du ringer henne klockan 21.00, göra det. Bryt inte datum i sista minuten om det inte är absolut oundviklig. Visa upp några minuter för tidigt eller på tid att plocka upp henne.

• Håll din datum one-on-one i början. Du kanske är ivriga att presentera henne för dina kompisar från college, din enorma storfamilj och dina medarbetare, men kom ihåg att mötet stora grupper av människor på en gång kan vara extremt obehagligt för henne. Vänta tills du har haft flera datum och presentera henne för andra långsamt, kanske på en liten middag, dubbel dejt med din närmaste vän och hans flickvän eller en casual game night med en eller två andra par.