mynewspapers.net

Hur man hittar vad avsnittet min älskade begravdes på inne på kyrkogårdenAtt lokalisera graven av en älskad en inuti en kyrkogård kan vara en tidskrävande process om du inte vet var du ska leta för allvarliga markören. De flesta större kyrkogårdar är indelade i sektioner för att lokalisera och identifiera gravplatser lättare. Du kommer nästan alltid att kunna hitta graven du söker om du följer några enkla steg.

Instruktioner

• Kontrollera din älskade en är full namn och dödsdatum. Kom ihåg att många människor inte går genom deras fullständiga rättsliga namn eller kan ha fått en allvarlig markör med en före detta make som predeceased dem.

• Kontakta kyrkogården är kontor och be för platsen för din älskade en är allvarliga sajt. Kyrkogårdar hålla och registrera alla allvarliga information och kyrkogården personalen bör kunna berätta där din älskade finns och ger dig en beskrivning av platsen. Om kyrkogården har ett kontor, kontakta den Begravningsbyrå som begravt din älskade och be dem för information.

• Gå till en webbplats som specialiserat sig på att lokalisera gravar, till exempel hitta en grav. Ange din älskade sin information till hemsidan och det kan eventuellt använda kyrkogården poster och information till allmänheten att förse dig med platsen för din älskade 's grav.

• Promenad genom kyrkogården. Även om det kan vara tidskrävande, om du går igenom kyrkogården på ett korrekt sätt (rad för rad eller sektionsvis) kommer du så småningom att kunna hitta graven du letar efter. Detta kan vara mycket tidskrävande, varför det är bättre att få platsen före ankomsten. Fördelen med denna uppgift är att det är praktiskt taget helsäker. Om du är på kyrkogården korrekt, kommer du så småningom vid graven med denna metod.