mynewspapers.net

Hur man hittar tidigare priser egendom försäljning

Hur man hittar tidigare priser egendom försäljning


Att ta reda på det tidigare egenskapen försäljning priset visar vad den tidigare ägaren köpte huset för, och du kan jämföra den siffran till det nya priset som är egenskapen. Du kan också beräkna hur mycket arbete som den tidigare ägaren i fastigheten för att motivera det nuvarande priset på fastigheten. Du kan hitta det tidigare egenskapen försäljning priset av kontroll de senaste skatt register och forska online Fastighetsförmedling profiler på olika webbplatser.

Instruktioner

Tax Records

• Webbplatsen för staten där hem är beläget. Till exempel på webbplatsen för staten Tennessee (se referenser). Leta upp och klicka på avsnittet "Försäljning och fastighetsskatt" av webbplatsen.

• Klicka på "County" nedrullningsbara rutan och klicka på det län där fastigheten är belägen. Klicka i fältet "Adress" och skriv in adressen där fastigheten är belägen.

• Tryck på "Sök" och titta på avsnittet "försäljningsinformation" att hitta tidigare försäljningspriset för egenskapen.

Sök fastigheter webbplatser

• Besöker en webbplats som Zillow eller Trulia (se referenser) att hitta tidigare försäljningspriset för fastigheten. Om du besöker webbplatsen Zillow, klickar du i fältet "Hitta hem värden och listor".

• Skriv adressen för den egenskap du söker. Klicka på "Go". Rulla ned till avsnittet "Pris historia" och leta upp det tidigare försäljningspriset för fastigheten. Om du besöker webbplatsen Trulia, klicka på fliken "Nyligen sålt".

• Klicka på fältet "Plats" och Skriv adressen till egenskapen. Klicka på "Sök". Visa föregående försäljningspriset för fastigheten.