mynewspapers.net

Hur man hittar school bilder

Hur man hittar school bilder


Bilder föra ofta oss tillbaka till en tid av dyrbara stunder med vänner, skratt, dela, och även pinsamma stunder spenderas under vår skolgång. Eftersom åren går, dock gå bilder vilse, lämnar många människor undrar om det finns ett sätt att hitta kopior eller original av deras bilder. Om du letar efter bilder, finns det resurser tillgängliga för att hjälpa dig att hitta dina värdefulla minnen, oavsett hur länge sedan eller hur de senaste skola fotografierna kan vara.

Instruktioner

• Kontakta skolan eller skolorna direkt att avgöra om du kan beställa eller Visa bilder. Observera att vissa skolor kan ha årsböcker tillgängliga för visning medan andra skolor får att kunna ge dig information om var man kan beställa bilder.

• Gå till webbplatsen gamla-årsböcker (gamla-yearbooks.com). Markera läget, sedan gå vidare till nästa sida. Bläddra bland de skolor som anges i tillståndet med årsböcker och tillgängliga bilder. Vara medveten om att även om webbplatsen uppdateras ständigt, sitt lager av tillgängliga årsbok bilder är begränsad.

• Gå till webbplatsen E-årsbok (e-yearbook.com). Klicka på "Registrera nu"-ikonen i överst på startsidan och sedan gå vidare till nästa sida. Från och med maj 2010 debiteras E-årsbok en månadsavgift på £3,20 eller årliga avgift £19.40. Fyll i lämplig information och sedan på fliken "Gå till steg 2" för att fortsätta till nästa sida. Ange dina betalningsuppgifter på följande sida, klicka på "Skicka" för att bekräfta din beställning. Du kommer nu att kunna söka efter skolfotot och årsböcker.

• Gå till Classmates.com. Slutföra registreringen och sedan bläddra via anslagstavlor, medlemslistor och fotoalbum. Observera att Classmates.com är gratis att gå, men en avgift av £38 i två år, £25 för ett år eller £9 för tre månader krävs för att kontakta andra medlemmar. Överväga att kontakta gamla klasskamrater som inte får på klasskamrater webbplats, också.

• Kontakta den lokala historical society i staden eller i staden där skolan ligger. Observera att utbildningsinstitutioner och alumner ofta donera gamla bilder till de historiska samhällen. Fråga om de bilder som du söker efter är för närvarande tillgänglig.