mynewspapers.net

Hur man hittar nya ramar som passar gamla linser

Hur man hittar nya ramar som passar gamla linser


Det rekommenderas att du köper nya linser och ramar varje gång dina glasögon recept ändras, men du kan finna att du vill använda dina gamla linser i en ny uppsättning med ramar. Ditt recept kan vara detsamma, men du behöver nya ramar på grund av brott eller önskan om en ny stil eller varumärke. För att göra detta, måste du leta efter ramar som passar formen och storleken på dina linser.

Instruktioner

• Ta bort linser från ramar med hjälp av en micro. En liten skruv på varje sida av dina glasögonbågar blir lätt att ta bort. Vara noga med att inte repa linserna under denna process.

• Åtgärd ett av linser med en linjal med millimeter mått. Observera formen på linser och mätning.

• Göra linser, gamla ramar och mätningar en monokel ram butiken eller optikers uppdrag att hitta ett par nya bågar som passar den gamla objektiv. Butiken kan använda någon eller alla av dessa objekt för att hitta ett korrekt storlek par bågar.

• Välj flera par ramar som matchar storleken och formen på dina gamla linser. Försiktigt in linserna i var och en av de nya bildrutorna att jämföra storlekar och avgöra om linserna passar säkert.

• Ändra form på de nya ramarna som passar den gamla objektiv ordentligt. Gör detta genom att placera linsen inuti ramarna och trycka ner på bildrutorna försiktigt att passa runt linserna. Metallstomme bör ha kunna omformas utan sprickbildning eller bryta. När de har varit omformas, placera linserna i ramar och fäst skruvarna.