mynewspapers.net

Hur man hittar någons mobilnummer

Hur man hittar någons mobilnummer


Ett mobiltelefonnummer är sällan enligt telefonboken såvida inte den person du söker äger ett företag och begärde det placeras i boken. För att hitta ett mobiltelefonnummer, måste du leta någon annanstans. Ett mobilnummer får du oftast helt enkelt genom att ställa eller hitta en annan person som känner individen. I extrema fall kan dock hyrs en privatdetektiv hittar någons mobilnummer för dig.

Instruktioner

• Skriva in namnet på personen i en sökmotor på Internet. Ibland, men inte ofta, kan du bläddra igenom resultaten och hitta personen och hans kontaktinformation.

• Be andra människor som du tror kan känner personen. De kan ge dig numret eller du vet någon som kan ha den.

• Gå till en mobiltelefon nummer katalog eller omvänd sökning webbplats. Dessa platser får ta ut en avgift för att lämna ett mobilnummer, men om det är mycket viktigt att du har numret, detta kan vara värt det för dig.

• Ringa andra telefonnummer som du har för personen. Ibland en person kommer att vidarebefordra hans fasta eller arbete linje till sin mobiltelefon och du kan kontakta honom på så sätt. Andra gånger, kan personen lämna ett meddelande på dessa rader att låta uppringare vet vad hans mobilnummer.

• Använda sociala medier webbplatser att hitta personen och hitta hans nummer. Människor ofta inlägget sin mobil nummer i sin profil eller skicka den som ett allmänt tillgängliga meddelande till sina vänner.