mynewspapers.net

Hur man hittar någons husnummerMedan mobiltelefoner blir populärare för varje år, hem, fasta telefoner är fortfarande ett tillförlitligt sätt att kontakta människor. Inte bara är hem telefoner mer pålitlig än mobiltelefoner, eftersom du inte behöver oroa batteriet dör eller förlorar signalen, men att hitta någons hemtelefon är mycket lättare än att hitta ett mobilnummer. Det finns flera sätt att hitta någons hemtelefonnummer. Den enda information du behöver är deras för- och efternamn samt deras postnummer.

Instruktioner

• Kontrollera telefonboken. De lokala vita sidorna i telefonboken är det bästa sättet att hitta någons fasta telefonnummer. Telefonboken levereras till ditt hus via post en gång per år kostnadsfritt. Om du inte har en, besök din lokala postkontor eller bibliotek.

• Använd en online telefon nummer katalog. Whitepages.com, AnyWho.com och PhoneNumber.com ger fri tillgång till telefonnummer när du anger personens förnamn, efternamn och postnummer.

• Använd en människor hemsida. Platser som Pipl.com, Intelius.com och ZabaSearch.com sammanställa offentlig information om människor från olika källor på Internet. Detta inkluderar ofta människors hem telefonnummer.

• Ange namn i en sökmotor. Om någon har deras telefonnummer publiceras på en webbplats, kan en allmän sökning motor fråga vara nog att hitta den. Skriv personens namn i citattecken söka efter deras namn som en fras snarare än två separata ord.

• Kontrollera en sociala medier webbplats. Om du är vän med personen på en webbplats som Facebook.com och Myspace.com, se om deras telefonnummer finns på deras profil i avsnittet "info".