mynewspapers.net

Hur man hittar någon i fängelse gratis

Hur man hittar någon i fängelse gratis


Tack vare Internet, kan du hitta någon i fängelse utan mycket besvär. Om du vet namn och födelse datum för den anhållne, och där han eller hon arresterades, kan du upptäcka med några klickar inte bara där personen hålls utan annan information såsom åtal och borgen. (Bara för att vara tydlig, ett fängelse är en tillfällig anläggning där människor hålls i avvaktan talan, ett fängelse är för långsiktiga straff. Denna artikel tar bara fängelser.)

Instruktioner

• När någon grips, hon har tagit till ett fängelse, vanligtvis drivs av en sheriff's office, fingeravtryck, fotograferade och formellt debiteras--en process som kallas bokningen. Om sheriff's office är Internet-savvy-- och de flesta är--kan du hitta en persons bokningsinformation online inom timmar. Det nationella nätverket för offret anmälan ger en fri online tjänst alarmerat VINELink för brottsoffer och andra att kontrollera bokningsinformation dygnet runt. (VINSTOCKAR står för offret Information och anmälan vardag.) Minst 37 stater och District of Columbia kontrakteras fullt med denna tjänst. åtta extra stater är kontrakterade till viss del. Vissa län har inga fängelse möjligheter alls, så att deras information inte kommer att visas på VINELink. Trots det, är detta ett bra ställe att börja.

• Att söka VINELink, måste du vet åtminstone staten där personen greps. Gå till startsidan och klicka på denna stat på kartan. Nästa sida tar dig till en söksida för det läget. Längs den vänstra marginalen ser du en lista med fängelse faciliteter som är offline för sökningen (de inte kan kontrakteras med VINSTOCKAR). Klicka på den blå knappen i övre vänstra rutan som säger "Sök & Register för lagöverträdare." En sida öppnas. Välj "Alla faciliteter" att söka alla fängelse faciliteter online i denna stat, och sedan bläddra ner på sidan och ange personens efternamn och förnamn i de motsvarande fälten. När du klickat på "Sök"-knappen längst ner, får du en lista över alla fängelse faciliteter där en person med namnet du angav hålls. Genom att veta personens datum för födelse och länet där han greps, kan du klicka på rätt person. Om sökningen inte ger dig all information du vill, gå vidare till nästa steg.

• Om inte du har tur med VINELink-- eller om du vill ha mer information än det ger--måste du besöka webbsidan för fängelset eller för sheriff's office verksamma fängelset. Börja med en online sökmotor som Google. Om du vet i länet där personen greps--säga, Alachua County--ange "Alachua County Sheriff's Office" i sökmotorn. Sheriff's office webbsida bör ge en länk till fängelset. Om du inte hittar fängelset på sheriffens kontor webbsida, drivs fängelset sannolikt av en county korrigeringar avdelning eller liknande enhet; ange något liknande "Alachua County Jail" i sökmotorn för att få till rätt sida. Den fängelse webbsida bör ha en egen sökmotor för att visa poster på nuvarande intagna av sista och första namnen. Om du inte vet namnet på delstaten men du vet staten, söka för "lista över countyn i Texas," till exempel för att hitta en resurs med alla län i den staten. Sedan gör en Google-sökning för fängelserna en efter en. Fängelse eller sheriff's office webbplatser generellt ge också länkar med instruktioner för hur du bokför borgen för en intagen, hur man skriver till en intagen och när besöka.

• Om du snubblar på en sheriff's office eller county korrigeringar avdelningen som inte har en sökmotor för sitt fängelse, kan du fortfarande hitta en medfånge via telefon. Hitta ett telefonnummer för sheriff's office eller fängelse genom en online-sökning motor. När du är på telefonen med fängelset, be om bokningen eller intagen. Vara beredda att ge personen korrekt stavning sista och första namn och födelsedatum.