mynewspapers.net

Hur man hittar mineraler & pärlor i Virginia

Hur man hittar mineraler & pärlor i Virginia


Att hitta raw mineraler och ädelstenar i Virginia är möjligt, men det tar vissa förberedelser. Staten har platser rik på garnet, topaz, columbite och andra kristaller; Du måste bara veta var du ska leta för att hitta dem. Om du är en erfaren pärla jägare eller nybörjare, bör du kunna hitta pärlor i Virginia minor. Om du är nybörjare, hjälper studera de pärlor som du hoppas på att hitta i sina naturliga utseende dig korrekt identifiera dem.

Instruktioner

• Lista över mineraler och ädelstenar som du vill samla in. Virginia minor är kända för att innehålla topaz, garnet, columbite, fosfat mineraler, zinnwaldite och Amazonit, bland andra mineraler och ädelstenar. Studera bilder av dina ädelstenar och mineraler av valet för att hjälpa dig att identifiera dem.

• Resor till en gruva som är kända för att innehålla de ädelstenar och mineraler som du söker. Morefield gruva, som ligger 45 minuter väster om Richmond i Amelia County, är rik med ett brett utbud av pärlor. Great Falls området är kända för att innehålla guld. Var noga med att du kommer till en plats som är känd för att ha vad du hoppas på att hitta.

• Ge viktig utrustning utifrån väder och naturliga förhållanden som du kommer att arbeta i. Om du går in i gruvor, måste strålkastare och annan säkerhetsutrustning. Om du kommer att panorering för guld eller andra mineraler och ädelstenar, kommer vadare att hålla dig torr. Du behöver kastruller och silar att plocka upp den fråga som du kommer att undersöka för ädelstenar och mineraler. Gå till en utomhus entusiasten butik för att köpa den utrustning som du behöver.

• Titta i löst grus, stenar, flodbädden stenar, kalksten inlåning och andra områden där ädelstenar och mineraler som finns. Granska varje bit du plocka upp för tecken på din valda ädelstenar och mineraler. Hålla allt som du misstänker är en pärla eller mineral. Om inte du är säker, måste det bedömas av en juvelerare senare.