mynewspapers.net

Hur man hittar juice plus distributör

Hur man hittar juice plus distributör


En linje av näringstillskott faktureras som innehåller höga halter av koncentrerade växtextrakt, frukt och grönsaksjuicer, Juice Plus säljs inte i butiker som traditionella kosttillskott. I stället marknadsförs det genom auktoriserade distributörer. Några företrädare sälja Juice Plus produkter online, vissa säljer dem från sina hem eller på sponsrade evenemang och några ordnar resa till dig. Det finns bara några enkla steg som krävs för att hitta den officiella Juice Plus distributören som bäst uppfyller dina behov.

Instruktioner

• Rådgör med Juice Plus webbplats. Välj det alternativ som säger "Resurser."

• Välj det alternativ som säger "Juice Plus händelser." Du kommer att hänvisas till en sida som listar offentliga Juice Plus händelser i ditt område. Där, kommer du att kunna möta Juice Plus distributörer i person.

• Gå till startsidan Juice Plus. Om du föredrar att ha en Juice Plus distributör kontakta dig direkt, väljer du knappen märkt "Kontakta oss". Fylla i formuläret online med ditt namn, adress, e-post och telefon. Tryck på "Skicka" knappen. En representant kommer att kontakta dig.

• Gå till nätbutiken Juice Plus. Om du skulle hellre köpa din Juice Plus produkter från viktigaste distributören och inte en franchise representant, är alternativet för dig.