mynewspapers.net

Hur man hittar gratis prov affärsplaner

Hur man hittar gratis prov affärsplaner


En affärsplan är ett vanligt sätt att beskriver hur ett nytt företag kommer att bilda och utveckla. Gov UK förklarar som business planer kan variera i komplexitet beroende på typ av verksamhet du startar upp. Affärsplanen inte bara beskriver verksamheten, men täcker också förväntade tillväxten under det första året med mål för storlek och lönsamhet. Planen bör förklara juridiska krav inom verksamheten kommer att arbeta i. Det bör också innehålla ett avsnitt som förklarar marknaden för företaget och demonstrera marknadspositionen för företaget och en typisk kundprofil. Alla dessa faktorer är svåra att komma ihåg och det är lättare att veta om din affärsplan träffar rätt ton om du har möjlighet att följa ett prov, eller mall. Det finns ett antal källor för gratisprov affärsplaner i Storbritannien.

Instruktioner

• Ta en titt på Bplans hemsida. Sajten erbjuder särskilda affärsplan mallar till abonnenter, men det finns massor av gratis prov planer. Du kommer att se listan över affärsplaner på platsen är indelade efter bransch. Målet för det avsnitt som passar sektorn ditt företag kommer att verka i. Som Bplans' namnet antyder, är affärsplaner deras verksamhet, så detta kommer sannolikt att vara din bästa källa för specialiserade handeln-specifika business plan prover.

• Besök high street banker och plocka upp deras småföretag guider. Bankerna kommer att tout för företagets verksamhet och en av deras sötningsmedel som hjälper dem annonsera sina tjänster är en guide om hur du installerar ditt företag. Dessa förpackningar ofta även inkluderar en bok och vanligtvis ger vägledning om att skapa en affärsplan, med exempel. Många banker ger även kostnadsfria seminarier där de ger dig tips på sammanställa den information som kommer att gå in i planen. Fördelen med följande en Banks råd på att skriva din affärsplan är att de dig att hitta exakt formatet av affären planerar de förväntar sig att se med en låneansökan. Därför, din plan kommer att sätta dig i en god position att ansöka om banklån.

• Gå till business sidorna av bankernas webbplatser om du inte känner dig säker att gå in i en gren och be om hjälp. Barclays, Lloyds och RBS har online verktyg för att montera dina affärsplaner och prover att ladda ner.

• Kolla online affärstidningar. Många har gratisprov affärsplaner som du kan ladda ner. Entreprenör magazine, till exempel ger vägledning om hur du skriver planer och har flera eller prov affärsplaner finns tillgängliga för nedladdning gratis.