mynewspapers.net

Hur man hittar gratis mönster på hur man bygger en arbetsbänk

Hur man hittar gratis mönster på hur man bygger en arbetsbänk


En stabil arbetsbänk som fortfarande har plats och kan hålla vikten av tunga projekt är ett verktyg för ett hem eller trädgårdsskjul. Proffs och amatörer har individuella behov i en arbetsbänk. Sök efter bänken planerar som bäst passar de behov och utforma av den person som kommer att använda den. Gratis mönster att bygga en arbetsbänk ger alternativ att välja mellan. Speciella funktioner från mer än en plan kan kombineras för en egen bänk.

Instruktioner

• Besöka ditt lokala bibliotek för att kolla in böcker på träbearbetning projekt. Gratis arbete bänk mönster kan hittas i träbearbetning och trädgårdsskötsel böcker och tidskrifter på biblioteket. Kolla in de böcker som är intressanta och skydda dem om med dem för att göra bänken.

• Sök för träbearbetning och trädgårdsarbete tidskrifter och böcker på Goodwill, Frälsningsarmén och sparsamhet butiker.

• Söka igenom gamla kopior av tidningar som "Popular Mechanics", "Populära Woodworking", "Fine Woodworking", "Garden Gate", "Handyman USA" och "Organic Gardening" gratis bänk arbetsmönster och artiklar. Tillhörande webbplatser kan ha ytterligare byggnad information och gratis planer enligt arbete bänk Design.

• Besöka en lokal skola att fråga om wood shop instruktören har en samling av mönster för arbetsbänkar som kan originalintyget fotokopieras för projektet.

• Sök i en familjemedlem vinden för gamla tidningar och böcker. Kombinera tilltalande funktioner från mönster att utarbeta ett modernt eget mönster för projektets arbete bänk.