mynewspapers.net

Hur man hittar gratis död poster online

Hur man hittar gratis död poster online


När en person avlider måste en post vara gjord av död och arkiverat bort i regeringen pappersarbete. Alla stater göra deras död poster tillgängliga gratis för allmänheten eftersom det är en offentlig handling. Men hitta många gånger när du försöker söka dessa dokument via Internet du sökmotorer som avgjort inte är fria. Som sådan, bör du vara försiktig där du ser och bara hur du går om din sökning.

Instruktioner

• Samla all information på den person vars dödsattest som du söker efter. Deras namn, sista adress, personnummer, ålder, dödsår och allt annat som kan hjälpa dig att identifiera den särskilda posten.

• Hitta en online-sökning motor som låter dig söka döden poster. Search.USA.gov är den officiella sökmotorn för amerikanska offentliga register, men andra sökmotorer som snoopstation.com kan också ge dödsattesten som du söker efter.

• När du har hittat (eller tror att du har hittat) död posten du letar efter bör du ringa domstolsbyggnaden i området för att kolla. Detta gäller särskilt om du vill ha en kopia av protokollet skickas till dig, som kommer att kosta en kopiering avgift i de flesta tingshus, tillsammans med en avgift för utskick.