mynewspapers.net

Hur man hittar gratis allmän registrerar webbplatser

Hur man hittar gratis allmän registrerar webbplatser


Ett offentligt register är den information som har registrerats eller lämnats in av en statlig myndighet. Freedom of Information Act förklarar att vissa typer av information måste vara tillgänglig för allmänheten (t.ex. kön gärningsmannen register, kriminalregister, folkräkningsuppgifter och fastigheter bedömningar). Det finns inte alla poster gratis oavsett hur hårt din sökning, men i en ålder av Internet, att hitta sådan information är lättare för en vanlig människa än någonsin tidigare.

Instruktioner

• Veta att mest "gratis" offentliga sökwebbplatser inte är verkligen gratis. Om du lägger i "Fria offentliga register" i en sökmotor, kommer dina resultat mest sannolikt att webbplatser där sökningen är gratis, men inte förmågan att visa resultaten. I dessa typer av webbplatser, efter du skriver i den information som du vill, de kommer att berätta om några resultat hittades och du ombeds betala en avgift. Du kanske inte ens vet om resultaten är faktiskt vad du letar efter-- men utan att betala, du kommer aldrig att veta.

• Besök regeringen webbplatser. Besöka BRBS Gratis Resource Center, som har en lista över webbplatser regeringen byrå där offentlig information finns tillgänglig. Detta är en vinstdrivande webbplats där du kan söka misstag i en annonsörs ad bar i stället för att klicka på den faktiska länkar på sidan. En annan bra webbplats är offentliga poster Wired, där du kan hitta länkar för både regeringen webbplatser och andra offentliga register webbplatser som saknade, intagen databaser och folkräkningsuppgifter (se resurserna nedan).

• Besök ideell organisation-webbplatser. Många ideella organisationer göra offentlig information tillgänglig gratis, särskilt information om sexualbrottslingar och public serviceinformation som outtagna egendom (se resurserna nedan).

• Vet rätt sökord. Att skriva in ordet "gratis" vanligtvis inte resulterar i webbplatser med gratis resultat. Istället Skriv i specifika ord som "domstolen fallet Sök Maryland" eller "fast egendom Maine." Du är mer sannolikt att få en hit för den faktiska primära källan snarare än en tredje part försöker sälja dig resultat.