mynewspapers.net

Hur man hittar gratis äktenskapsskillnad records

Hur man hittar gratis äktenskapsskillnad records


Poster av äktenskap, födelse, död och även dekret av skilsmässa är alla på offentliga rekord och på individuell begäran från vital records kontor. Dessa poster kan vanligtvis nås genom personlig vädjan till ett statligt vital records kontor. Problemet kommer att veta exakt var du hittar dessa kontor och hur att komma åt poster billigt och enkelt, men det kan göras.

Instruktioner

• Överklagande till vital records kontor i den stat där paret ansökte om skilsmässa. Eftersom äktenskapsskillnad records är offentliga, individer kan överklaga om kopior av poster, men du måste ange en anledning till varför du begär posterna och bör omfatta specifika namn på personer med så mycket identifierande information som möjligt, till exempel födelsedagar, datum för vigsel och år av skilsmässa. Du hittar staten vital record office adresser vid centrum för sjukdomsbekämpning hemsida.

• Besök webbplatser som PeopleRecords och vitala Rec inledande gratis sökningar. De tar betalt för full tillgång till poster.

• Tillgång ZabaSearch att hitta information om platsen för individer, som kan bidra till att begränsa vilka statens vital record office du kommer att behöva vädja till viktiga poster information.