mynewspapers.net

Hur man hittar ett UK mobiltelefonnummerEtt antal kataloger på nätet kan du hitta mobilnummer i UK. Några av dessa är gratis kataloger medan andra måste du betala en viss avgift för att få resultat. Om du vill, behöver du viss information som personens namn och adress. Ju större de uppgifter du lämnar som hänför sig till personen, desto större chanser att spåra hans mobilnummer.

Instruktioner

• Gå till webbplatsen för mobiltelefon nr. Ange information om den person vars nummer du måste hitta i sökrutan "Sök UK". Även om det är tillräckligt att ange efternamnet, försöka ge så mycket information som möjligt för bättre resultat. Om webbplatsen innehåller posten i sin databas, kommer det visa dig resultaten utan avgift. Resultaten kommer att omfatta personens tillhörande mobiltelefon och fasta nummer.

• Gå till webbplatsen Mobile118 och klicka på "Sök i katalogen." Ange personens efternamn, initialer och plats på nästa sida. Webbplatsen kommer att leta igenom telefonnummer publiceras på hemsidan och kommer att visa er resultaten på nästa sida.

• Gå till webbplatsen för The telefonbok BT och ange personens namn och plats i respektive fält. Klicka på "Sök". Webbplatsen visar resultaten, inklusive de nuvarande telefonnummer (både fast och mobil).